A helyszínek közül elsődlegesen és kizárólagosan a Premium Apartmanházban található helyszíneket ajánlom Nektek, melyeket szeretnék pár sorban ismertetni.

Premium Apartmanház

A XIII. kerületben, a Béke tér közvetlen szomszédságában található, zöld övezettel körülvett Premium Apartmanház konferenciaterme kiváló helyszín esküvők lebonyolítására. A maximum 120 fős befogadóképességű konferenciaterem természetesen megvilágított és légkondicionált.

 

Esküvői Kerthelység

Közvetlenül a Premium Apartmanház konferenciaterméből nyíló Premium Kerthelyiség bámulatos hangulatot varázsol az esküvőknek. Az éjszaka beköszöntével lehetőség nyílik fáklyagyújtásra, csillagnézésre, vagy bármire, amit a leendő házaspár elképzel a kerthelyiség megpillantásakor!

 

Premium Cafe & Étterem, Esküvő Lounge

A Premium Lounge és Premium Étterem szintén gyönyörű hangulatot varázsol az esküvők idejére. A kellemes, vidámságot keltő étterem tökéletes helyszín meghittebb, családiasabb esküvő megtartására maximum 40 fős befogadóképességgel, akár egy családi ebéd, vacsora, vagy egy szűkebb állófogadás keretein belül.

 

Premium Terasz – időszakos

A Premium Étteremhez kapcsolódó szezonális Premium Terasz szintén rendkívül barátságos, bájos helyszínül szolgál az esküvői ünnepeknek. A Premium Teraszon lehetőség nyílik grillezésre, koktélbár kialakítására, vagy bármire amit a terasz láttán megálmodott a jegyes pár!